Lövés dördült Miskolcon, még a TEK is kivonult, egyre több információ derül ki

Megosztás

A korai információk szerint lövöldözés tört ki a Petőfi Sándor utcában, óriási a rendőri jelenlét. Azóta viszont már több is kiderült, halálos kimenetelű lett a fegyverhasználat.

Az egyik helyi Facebook csoportban találkozhattunk először azzal a hírrel, hogy “a Petőfi Sándor utca város felőli oldala teljesen lezárva. A BEVETÉSI EGYSÉG már kint van. Minden rendőr GOLYÓÁLLÓ MELLÉNYBEN van.” Bár a legtöbben az információt megosztót még letorkolták, miszerint csak hangulatkeltés, nincs is kint a TEK, stb, utólag viszont kiderült, valóban így történt, sőt, egy lőfegyver is szerepet kapott.

Azóta a megyei rendőrkapitányság arról informálta a megyei lap szerkesztőségét, hogy valóban dördült lövés egy családi veszekedés folyományaként, ám ez öngyilkosság volt. A Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóosztálya pontosította az információkat. Eszerint családi veszekedéshez riasztották a rendőröket, és mivel lőfegyver jelenléte felmerült, csatlakozott a bevetési egység is az akcióhoz.

Az eset során egy lövés is eldörrent, a férfi önkezével vetett véget életének. A fegyverhasználatot, az eset pontos körülményeit tovább vizsgálják a rendőrség szakemberei. Amint több információnk lesz, beszámolunk a fejleményekről.

Frissítés: A Minap információi alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint családi veszekedéshez hívták ki a rendőrséget. Egy házaspár között alakult ki konfliktus, a bejelentő az egyik hozzátartozó volt, aki felhívta a rendőrök figyelmét, hogy a férjnél akár fegyver is lehet. Erre tekintettel a TEK is a helyszínre érkezett, ahol egy nagy dörrenésre lettek figyelmesek. Behatoltak az épületbe, de ekkor már csak az öngyilkosság tényét tudták megállapítani: a férfi saját kezével vetett véget az életének.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek